7 martie 2010

Asculta mai multe audio Muzica

Nu ... nu renunta la libertatea ta pentru mine.Nu iti permit sa renunti...Zboara si nu fi o pasare cu aripile frante,simte aerul....

Risca si pune in fiecare zi iubirea aceasta la incercare, sa nu moara niciodata frica de a ma pierde....si gandeste-te ca mereu te strang in brate

Zboara, fa multe piruete in aer.Daruieste-ti corpul si pe urma vin-o sa-ti vindec ranile.Elibereaza-ti constiinta in linistea cerului,elibereaza-te in fata acestor ochi inocenti care nu iti cunosc delictul si cere-mi iertare fara sa-mi spui,cu mainile tale , cu sarutarile tale cu un "nu te schimb pentru nimic ... pentru ca mereu ma intorc,pentru ca sunt al tau,pentru ca mereu ma gandesc la buzele tale,imbratisarile tale,soaptele tale cand sunt in bratele altei femei,pentru ca sunt blestemat se te iubesc si sa nu te pot parasi".
In final iubirea ce ti-o port e cea mai valoroasa dintre toate trairile mele...Vreau sa acopar toate necesitatile tale si intre timp tu pe ale mele.

Zboara si nu-ti lasa aripile sa se rupa...dar nu-mi spune unde ai umblat, nu imi cere consimtamantul de a risca , sa nu simti necesitatea de a te impune...Fii coerent , iar cand revii acasa iubeste-ma mai mult ... pana cand intr-o zi vei hrani toata iubirea aceasta...sa fie evident ca nu mai ai nevoie sa zbori.

Si exact in momentul in care te vei ajunge acolo , deschide o cale fara intoarcere, unde sa intalnesti aceasta iubire si sa nu o poti minti.